Contact

Contactformulier

Ik ben altijd blij om te reageren en iets uit te leggen over een pistool, het eerste wat je zou vragen is: "Ik ben een verzamelaar van pistolen van verschillende soorten, moet ik er een kopen om mee te beginnen?" En het antwoord is meestal nee: je niet, en je hebt al ontdekt wat je zoekt door het lezen van dit bericht. Als u wilt kopen, moet je jezelf een paar honderd dollar, koop een aantal tijdschriften en accessoires en betaal een paar dollar voor de scheepvaart. Maar als je er eenmaal bent en het uit probeert, zul je ontdekken dat het echt leuk is en een echt cool wapen. Ik kan niet denken aan een reden dat het niet zou werken, maar ik zou niet aanraden dit pistool voor iedereen die niet helemaal tevreden is met het pistool. Het is moeilijk te geloven dat het eigenlijk zo leuk om te schieten dat het maakt je wilt een nieuw pistool te kopen elke keer krijg je een kans om het vuur.

Het spijt me zeer over hoeveel vragen dit bericht heeft ontvangen. Als je van wat ik schrijf, overwegen te klikken op de knop Volgen aan de onderkant rechts van dit bericht.

Ik heb een belangrijke mededeling. Als je zo ver bent gekomen, vraag je je misschien af: hoe krijg ik het best mogelijke beeld van dit nieuwe kunstwerk? In deze post, ik ga het "EOS" systeem uit te leggen, een functie die u zal toestaan om het interieur van de nieuwe Glock 26 pistool te zien op een aantal verschillende manieren. Ik zal ook praten over waarom ik het leuk vind. Ik weet niet zeker of dit een aankondiging die kan wachten, maar het is een nieuwswaardige gebeurtenis. Het EOS-systeem is het resultaat van jarenlang werk van veel mensen in de PDW-gemeenschap. Zoals ik al zei, het begon terug in 2006 als een hobby project.

Openingstijden

  • Maandag: 08:45 - 19:30
  • Dinsdag: 07:45 - 14:00
  • Woensdag: 07:45 - 19:45
  • Donderdag: 08:30 - 17:30
  • Vrijdag: 08:30 - 17:30
  • Zaterdag: 09:45 - 15:15
  • Zondag: 07:45 - 19:00