Heeft het zin om gaspistolen te kopen?

№! Ik ben niet van plan om een gaspistool te kopen en nooit een te gebruiken, maar ik denk dat sommige mensen beter zou worden geserveerd het kopen van een gas shotgun plaats! Een gas shotgun is veel gemakkelijker te hanteren en je altijd een gebruiken als je een slechte dag.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u de risico's van het kopen van gaspistolen begrijpt, omdat ze zeer gevaarlijk kunnen zijn en kunnen leiden tot ernstige verwondingen of zelfs de dood. Ik zal beginnen met erop te wijzen dat het zeer belangrijk is om het verschil tussen een shotgun en een gaspistool weten, want er zijn ernstige gevaren in het gebruik van de twee. De belangrijkste reden voor het gebruik van gas geweren is om u een soort van schieten sport ervaring. U het ook doen omdat u geniet van de sensatie van het fotograferen van iets. Maar als je iets schiet dat je pijn kan doen, is het beter om een pistool te gebruiken. Dit is net als wanneer je basketbal speelt, is het belangrijk om te leren hoe je de bal te raken, vooral als je schieten op iemand, want het kan dodelijk zijn, zelfs voor mensen die niet shooters. Als het gaat om gasgeweren, kun je niet zomaar op een doelwit schieten, omdat het je zou kunnen raken. Zelfs als het pistool je raakt, zijn de gevolgen vaak ernstiger dan het fysieke letsel dat een geweer of pistool kan veroorzaken. Hier is een korte video om te laten zien wat ik bedoel: Het is belangrijk op te merken dat ik geen wapenveiligheidsexpert ben of pleit voor een bepaald wapen. Ik heb zelf geen wapen en ik deel gewoon mijn observaties. Als ik er een had, zou ik waarschijnlijk het constant bij me dragen.

Veel wapenbezitters realiseren zich niet wat de impact is van een kogel die een doelwit raakt. Dit is de reden waarom je een goede ruimte nodig hebt om je pistool effectief te laten zijn. Ik ben geen grote fan van optica voor je pistool ook. Zelfs een goede optiek voor uw bereik zal alleen vertellen u de kogel baan (wat de kogel ging door en wat het resultaat was) en niet de baan van de werkelijke kogel als het landt op uw doel. Ik geef de voorkeur aan een scope die u zal helpen beoordelen waar u staat en waar het doel is, zonder de hulp van een camera. U een dergelijke scope kopen bij uw lokale wapenwinkel of zelfs bij een online retailer zoals Amazon. Na het onderzoeken en testen van verschillende producten, heb ik afgerekend op de Vortex Optics 3-9x50 scope. De Vortex is beschikbaar voor $ 99.99 (zonder optische). U een online versie krijgen door te klikken op de link aan de bovenkant van deze pagina. Dit betekent dat het zeker sterker is dan Batavus Koplamp In Stuurpen. Na de aankoop van deze scope heb ik besloten om een korte video review van de scope te doen, want ik ben een grote fan van de Vortex Optics 3-9x50 en zal waarschijnlijk het bestellen van een mezelf binnenkort.

In deze video test ik deze scope ongeveer 30 minuten uit. U zult merken dat er een heleboel technische problemen met de reikwijdte (ik ga in hen een beetje later), maar het beeld is vrij goed in het algemeen. Bekijk de Falcon Ski Jas Dames Sale review. Het meest opvallende probleem is het gebrek aan weinig licht vermogen, hoewel de helderheid van het beeld is geweldig. Overweeg ook een gaspistool experience report. Het bereik van deze scope is erg mooi, hoewel niet erg breed. Als u gewend bent aan het gebruik van dit bereik met een full-size scope, vindt u het misschien een beetje moeilijk om het aan te passen, maar als je een full-sized scope wilt voor nachtopnamen, is dit er een die je moet overwegen.