Hoe werken gaspistolen?

Met een gaspistool, duw je de trekker om een patroon vuur en de kogel gaat door het vat en de andere kant. Dit is zeer effectief, omdat de kogel veel verder komt dan in een ander pistool. Dit kan indrukwekkend zijn, als je het vergelijkt met Koplamp Vivacity. De kogel reist door het vat met dezelfde snelheid en hoek als bij de ronde neus, semi-automatisch.

Wat is een Uitwerpkamer? U bent zich niet bewust van dit, als je waarschijnlijk kopen gaspistolen zonder uitwerpkamer. Een schietkamer is een gesloten container die wordt gebruikt in gaspistolen om het gas te laten ontsnappen. Wanneer de schutter klaar is om te vuren, zetten ze het vat in een vuurpositie en halen de trekker over. Het gas ontsnapt uit het vat en blaast het buskruit uit de kamer. Een enkele cartridge wordt gevormd wanneer de druk en temperatuur van het gas in de kamer gelijk zijn. De kamer is meestal gemaakt van messing of roestvrij staal. Het is dan gevuld met de cartridges die oorspronkelijk werden gemaakt om het pistool te schieten. Hierdoor kan het gas gemakkelijk ontsnappen en kan de schutter snel laden en vuren zonder problemen. Het nadeel van het gassysteem is dat het een lange tijd heeft om te worden afgevuurd. Om een echt gevoel te krijgen van hoe lang het gassysteem duurt, maakte ik een speelgoedpistool in een plastic vat. Hier is de video van het proces:

Het grootste probleem dat ik gezicht als ik een pistool is de cartridge. Een gaspistool heeft een hoge vuursnelheid, wat betekent dat het nodig is voor een lange periode van tijd. Mijn doel was om een cartridge die gemakkelijk te laden en te vuren te vinden en het antwoord was altijd in de korte loop. Toen ik dacht over gas pistool cartridges, zag ik dat er een grote verscheidenheid aan verschillende cartridges en ik zag ook dat de cartridges beschikbaar waren in verschillende soorten plastic, dus het was een gemakkelijke keuze om een cartridge te kiezen met het juiste plastic. Bijvoorbeeld, de Bic werd gebruikt voor de originele R1 pistool. De R1 cartridge maakt gebruik van een ander plastic en is niet gemakkelijk compatibel met de Bic. Mijn oplossing was om de Bic te kiezen. Dit is waar ik het hier over ga hebben.

Voordat ik begin, moet ik vermelden dat de bovenstaande foto's zijn de foto's van mijn test. Dus ik ben niet zeker of er een echt verschil in de resultaten. Maar goed, dit zal een nauwkeurige vergelijking tussen de R1 en de R1 Bic. Dit maakt het zeker beter dan gaspistool.

Bic

Eerst ging ik naar een grote winkel genaamd Rolle en kocht de eerste, de Bic.