Over mij

Ik ben begin jaren 90 in Nederland geboren. Ik kwam uit een familie die hield van wapens en ik denk dat het een zeer positief ding om een gezin met zo'n sterke interesse in vuurwapens en de vuurwapens industrie in het algemeen. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in wapens en in mijn eigen woorden, de 'gun-nut' persoonlijkheid.

Ik besloot om een blogger te worden en begon deze blog met de bedoeling van het delen van mijn mening en de gedachten die ik heb over alle dingen met betrekking tot de vuurwapens industrie. Ik hou van wat ik doe en wat ik doe is wat ik denk dat belangrijk is om te doen. Ik ben al jaren gefascineerd door wapens en was geïnteresseerd in het leren van meer over de industrie en hoe het is om er in te werken. Ik ben geen schrijver of activist, maar ik neem regelmatig foto's van wapengerelateerde activiteiten.

In 2018 werd ik geïnterviewd door het Nederlands Nieuws over mijn ervaringen en meningen over gaspistolen en hoe deze verbeterd kunnen worden. Voor mij zijn gaspistolen een speciaal hulpmiddel van de politie.

Ik kreeg in deze hobby, want ik wilde een unieke ervaring te creëren, als mijn eerdere ervaringen met andere vuurwapens hobby niet echt passen bij wat ik geïnteresseerd was in. Als politie wilde ik me ontwikkelen tot vuurwapenspecialist. Ik heb mijn vaardigheden in zowel vuurwapens als fotografie de afgelopen 7 jaar ontwikkeld en ben begonnen met het bestuderen van vuurwapens in Nederland. Na de 7 jaar van ontwikkeling, heb ik besloten om mijn vaardigheden te gebruiken om een ander type vuurwapen te ontwerpen. In het begin was ik niet echt zeker van mijn ontwerp, want ik had geen ervaring met een gaspistool.

Op sociale media vind je me op mijn Twitter of door me te volgen op instagram, maar echt, ik ben hier alleen maar om hierover te praten.

Ik ben erg blij met de ontwikkeling van de M14 Tactical, het geweer dat ik oorspronkelijk voor ogen had voor de X-Caliber range. Eerst moet ik je een beetje over mij vertellen: ik ben een autochtone Nederlander, maar ik ben opgegroeid in de VS waar ik de afgelopen zeven jaar als vuurwapeninstructeur op verschillende scholen heb gewerkt. Toen ik op de middelbare school, was ik gelukkig genoeg om toegang te hebben tot een zeer goede (maar dure) high-end geweer. De beste van het stel, de S&W M&P45, was een zeer goed geweer dat perfect bij elke wedstrijdschutter zou passen. De M14 Tactical is het product van drie jaar sleutelen aan onderdelen, en een jaar of zo van hand-building. De M14 heeft een grote reputatie onder shooters. Het is een hoge kwaliteit, nauwkeurig, en robuust gebouwd geweer. Het heeft de betrouwbaarheid van een semi-auto en de mogelijkheid om te concurreren voor een aantal jaren (ik heb dit gedaan als instructeur op verschillende schietscholen in de afgelopen vier of vijf jaar). Het is zeer comfortabel in gebruik.