Welke fabrikant voor gaspistolen is de beste?

Koop de meest populaire. Het maakt geen verschil welke fabrikant het is, het werkt, het is veilig, en de prijs is goed.

De volgende fabrikanten staan al 5 jaar in de top 10:

De fabrikanten die in 2013 in de top 10 haalden, in willekeurige volgorde: Pistolen / Revolvers / Pistolen / Gas Pistols / Pistolen / Pistol accessoires De volgende bedrijven waren aan de onderkant van de ranglijst voor 2013: Dus waarom doet dit er toe? Uiteindelijk kunnen we niet beslissen of een fabrikant het beste is. Waar het om gaat is dat het bedrijf producten van hoge kwaliteit aanbiedt met een redelijke prijs, en dat de prijs het belangrijkste is. Dus we vragen ons af: Heeft een fabrikant die verkoopt voor $ 2599 en is gemaakt in Nederland hebben een goed genoeg product te worden gerangschikt op een "beste" lijst? Het antwoord is: dat doen ze waarschijnlijk wel. We kunnen niet zeggen of een fabrikant is geweldig, of is gewoon OK. Het enige wat we kunnen zeggen is dat een bepaalde fabrikant zijn best doet om te voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen. We besloten om te kijken naar onze lijst van de beste gaspistolen van 2017. Hier is hoe we besloten: Ons beste gaspistool van 2017: Dit is een nieuw gaspistool dat nu in productie is (het werd in 2014 geproduceerd door GAS USA) genaamd de MGL MGL, het is niet de beste in ons boek, maar het staat in onze lijst omdat: de MGL MGL een lang vat heeft, een zeer hoog vuurpercentage, en het is een goede waarde voor slechts € 129,95. Hoe werken gaspistolen? We weten niet zeker of het een goed gaspistool is of niet. De MGL is gebaseerd op hetzelfde model en is zeer vergelijkbaar in grootte (8.9x52.4 mm). De MGL MGL is uitgerust met een 12,5 inch vat dat is uitgerust met een zeer low-profile gaszuiger. Dit is een zuiger die gebruik maakt van een open lucht-ademhalingssysteem, waarmee de gebruiker om lucht te pompen in het vat tijdens het vuurproces. De gaszuiger wordt door de zuigergaskiezer aan het gasblok bevestigd. Er is ook een verstelbaar gasblok en een verstelbare trekker.

MGL MGL Specificaties Caliber: 12.5 in Barrel Length: 7. Dit is onthullend, als je het vergelijkt met gaspistool vergelijk. 8 in Gas System: Open-Air-Breathing Gas Piston: Low-Profile Het is een standaard gaspistool voor dit model. De zuiger is vast. Het gassysteem ademt in de open lucht. Het gasblok is verstelbaar. De trekker is de trigger guard, met trigger guard aan elke kant van de trekker, net als een traditioneel gaspistool. Er is een veiligheid, zoals met de originele (maar niet zo gemeenschappelijk) Gas Pistols. Er is een tijdschrift dat de kogels in het gasblok houdt en ook de kogel voor de vuurpen. De bout is open, maar er is een speciale bout deksel op de achterkant van de gaszuiger, zodat het gas vrij kan stromen. Dus, daar heb je het.

Sommige lezers hebben gezegd dat gaspistolen moeilijk te laden en te schieten zijn, vanwege de krappe squeeze in het gassysteem. Ik weet het niet, ik heb geen ervaring. Ik zal een testcase maken. Ik zal een ronde afvuren in een tijdschrift, in een bereik, met een gewoon tijdschrift, dat een lege ruimte heeft, en een speciaal gasblok, en we zullen zien welke de beste prestaties zal geven.